Download complete video now!

Staci älskar Carter

0 views
0%

Girls Try Anal Presenterar Staci Loves Carter Med Porrstjärnorna Carter Cruise, Staci Carr

Staci älskar Carter
Jag (Staci Carr) älskar sex men det finns en sak som jag aldrig har provat, och jag har varit nyfiken på det. Jag har haft den här fantasin så länge jag kan minnas. Men jag vill inte ge det till vem som helst. Om jag ska få min röv cherry popped jag vill att det ska vara av en vacker kvinna. Jag kan föreställa mig henne (Carter Cruise) nu. Stram fast solbränd kropp, blont hår och de vackraste blå ögonen. När vi kysser tittar hon djupt in i mina ögon som för att säga att hon inte kan vänta längre. Hon vill ha hela mig. Så jag lät henne ta mig i handen och leda mig in i vardagsrummet där hon sakta och försiktigt tar av mig alla mina kläder tills jag står framför henne helt och helt naken. Sedan cirklar långsamt, hon böjer mig över mig så jag ligger på knä och min röv är helt sårbar. Hon placerar sig bakom mig, trycker mot mina kinder, hennes fingrar glider för att greppa varje sida av mina höfter. Det finns inga ord för att beskriva detta ögonblick. Jag kan känna hennes hjärta slå när det pulserar genom hennes fitta mot min bara och darrande rumpa. Mmmm jag kan känna mitt hål vibrera bara jag tänker på hennes tunga och fingrar som kryper inuti mig, äntligen låter henne knulla mig som ingen någonsin har knullat mig förut. Tror du att vi kan få den här fantasin att hända?

Från:
Datum: januari 18, 2023