Son knullade heta STORA BRÖST mammas

0 views
0%

Jag bodde vid den tiden tillsammans med min STORA BRÖST mamma

Nakna Mamma Fittor Porr Filmer

Kom skynda, säger hon och drar mig bakom porrfilmen. Hon får min kuk och börjar rycka på mig snabbt för att se Ullas fitta, och ena handen berör min pung och olika jäveler mig trevligt. Jag lägger min kuk på min mammas burk och stryker snittet och känner att hennes rumpa klumpar sig gratis Porr. Hon grymtar när jag trycker pekaren mot öppningen ömt, men fortsätter snabbt att rycka av mig en gång till. Så nu går vi som om ingenting hade hänt, säger mamma och närmar sig Ulla. Jag ligger på magen på ställningen och Ulla och mamma tvättar lite. Efter 60 minuter kommer Ulla att återvända hem och vi går upp till huset. Ulla lämnar och vi går in och nu funderar jag på hur jag gör följande steg.

Från:
Datum: oktober 31, 2020