Va fint du har rakat dig, sex med två Mogna Damer Fitta

0 views
0%

Horny Pussy runkar mig mjukt och lungt

Gratis Porr sexleksaker och hon hade skrivit i Svensk Porr

Gick långsamt ut ur spelrummet och såg ner över entréens stora rum från räcket Gratis Porr. Jag kunde sluta undra var min kostym var, Armani-jackan och Porrfilm-byxorna hängde från den löjligt dyra och utsmyckade ljuskronan som vi bara ”måste ha”. De såg åtminstone ut som mina. Det fanns minst femtio heliumfyllda ballongdjur utspridda i små hjordar över det välvda taket.

Det gick fortfarande eld i Porrlejon-spisen, men även utan den filtrerades tillräckligt mycket in från soluppgången för att visa kropparna strödda över hela rummet. Det fanns tre killar och två kvinnor på isbjörnmattan, Svensk Porr och minst två av de fem var poliser, det vill säga om hattarna på tjejerna var någon indikation. Tatueringarna på en av tjejerna gjorde det klart att hon, för en Nakna Tjejer, var en gängflicka, inte en polis. Mer var utspridda i par och tripplar på sofforna, områdets matta, fåtöljerna och den där konstiga svimningsaffären från Amber.

Jag Porrlejon jävla nästan föll över ledstången när jag såg Ambers chef, Jack Salinger, krama sig i de kärleksfulla armarna på en massiv tatuerad och Fu-Manchu mustache kinesisk tyngdlyftare. Jack hade på ögonskugga, mascara och lysande rosa metallic läppstift. Han hade på en glittrande rosa hundkrage med en matchande koppel Gratis Sex att hans rumpa var randig med piskmärken. Serverade den utpressande skräp rätt; det såg ut som om han fick vad han förtjänade. Han såg faktiskt lycklig ut, men så kanske han inte hade fått det han förtjänade. Jag bestämde mig för att jag måste fixa det.

Från:
Datum: oktober 31, 2020