Download complete video now!

Penny älskar Viol

0 views
0%

Girls Try Anal Presenterar Penny Loves Violet Med Porrstjärnorna Penny Pax, Violet Monroe

Penny älskar Viol
Vet du vad jag alltid har velat göra? Ha sex med en annan sexig rödhårig precis som jag (Penny Pax). Ljushy, stora vackra ögon, det är min favoritdel av en kvinna. De där vackra ögonen som tittar upp på mig. Jag vill bara stirra in i dem. Men du vet vad jag verkligen gillar, jag gillar att komma över hela flickans ansikte. Jag har aldrig provat detta förut, men jag tror att det skulle vara riktigt varmt att använda en strapon, om hon (Violet Monroe) hade det i munnen. Mmm det låter så varmt. Tänk dig bara att titta ner på henne, jag kanske måste stoppa in händerna i hennes hår, dra hennes ansikte djupare in i mig. Mmmm gud. Det ska bli så spännande bara jag tänker på det. Du vet min absolut största fantasi? Jag vill också ha den där straponselen, och jag vill se henne titta in i mina ögon när jag knullar henne. Jag vill ta tag i hennes rumpa när hon tittar tillbaka på mig. Jag ska bara fortsätta att pressa mitt ansikte i hennes hål. Du vet, jag skulle verkligen vilja att hon skulle sperma över hela mitt ansikte. Det skulle vara så varmt bara att få hennes fittjuice att droppa direkt på mitt ansikte. Och sedan kommer hon bara att göra samma sak mot mig. Jag ska sperma över hela hennes vackra lilla ansikte. Och jag ska be henne att stirra mig djupt in i ögonen, och jag vill att hon ska titta på mig medan jag håller på att spamma. Det är min fantasi.

Från:
Datum: mars 11, 2023