Download complete video now!

Lola älskar Jada

0 views
0%

Girls Try Anal Presenterar Lola Loves Jada Med Porrstjärnorna Lola Foxx, Jada Stevens

Lola älskar Jada
Förra gången jag (Lola Foxx) gjorde analt med en tjej, handlade det om att hon lärde mig hur man tar leksaken i rumpan och lärde mitt rövhål hur man sträcker sig runt leksaker och pluggar i olika storlekar. Den här gången vill jag ha en het brunett tjej (Jada Stevens) med en stor rumpa som min, och visa våra rumpor staplade mot varandra och visa upp dem tillsammans. Och jag vill ta en stor leksak och stoppa in den i hennes rumpa, och verkligen visa henne hur man sträcker ut rumpan. Och titta inuti och stoppa pluggar i olika storlekar inuti henne och stoppa in mina fingrar och verkligen utforska hennes rövhål. Och sedan vill jag att hon ska gå till mig och stoppa in en leksak i mitt rövhål, och dra in och ut den och slicka min fitta medan hon gör det tills jag får en fittorgasm och en assgasm på samma gång. Det här är bara min andra gång med anal så jag är lite nervös men Jada är ett proffs och jag vill visa henne att jag kan leka med de stora tjejerna. Jag vill visa henne att jag kan ta en stor leksak i min röv och jag vill att hon ska äta upp min fitta och knulla min röv på samma gång så att jag får orgasm från min fitta och min rumpa. Och jag vill att hon ska smaka på leksaken och se hur jag smakar inuti. Så det är min fantasi: analsex med Jada Stevens, och det är på väg att bli verklighet.

Från:
Datum: januari 14, 2023