Download complete video now!

Kontorstrakasserier Fångas På Band

0 views
0%

REALITY Presenterar Kontorstrakasserier Som Fångats På Band Med Porrstjärnorna Derrick Pierce, Becky Bandini

Kontorstrakasserier Fångas På Band
Så jag har den här hemska chefen som inte kommer att sluta trakassera mig på jobbet. Han kommer på mig HELA tiden men ingen tror mig, inte ens HR! Han är alltid FÖR fin, vilket jag VET bara är han som försöker få in under min kjol. Han erbjuder massage hela tiden även om jag aldrig tar upp honom på det. Jag önskar bara att han skulle sluta med det, men vad kan jag göra? Eftersom HR inte tror på vad den här jäveln gör, satte jag upp några dolda kameror på kontoret för att fånga honom på bar gärning… och det fungerade! Bandet fångar allt, från det ögonblick han smyger sig fram till mitt skrivbord till själva förslaget. Jag var äntligen tvungen att ge mig på att acceptera en massage för att få bevisen jag behövde men min hud kröp så fort slimeballen lade händerna på mina axlar. När han trevade fram över mina bröst och fitta tog det allt jag behövde för att hålla mig lugn och följa med. Jag kunde inte riskera att han blev misstänksam…Men nu när jag har tagit krypet på bar gärning kommer alla äntligen se vad jag har att stå ut med.

Från:
Datum: januari 22, 2023